11.8.2016

Kutsu: Verkkosivujen tekeminen WordPressillä, 2pvPuuttuuko yritykseltäsi verkkosivut? Tai kaipaatko WordPress-julkaisujärjestelmän perusteiden kertaamista? Toimivat verkkosivut ovat nykypäivän yrityksen elinehto ja niitä tulee pitää jatkuvasti ajan tasalla. Tule mukaan käytännönläheiseen työpajaan, jossa pääset opettelemaan verkkosivujen tekemistä omalle yrityksellesi.


Maksuton työpaja on suunnattu hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yrityksille, yrittäjille ja henkilöstölle sekä alan järjestöille. 
Aika: To 20.10 ja ma 31.10.2016, klo 9-16 
Paikka: Oamk, Oulaisten kampus, Kuntotie 2 
Tila: ATK-luokka 
Kouluttaja: Sinikka Suutari, Oamk 
Ennakkotehtävä: 31.10 päivään: ota mukaan verkkosivuillesi tulevia tekstejä (Word-dokumenttina) ja kuvia/videoita tai muuta materiaalia.  
Ilmoittautuminen: pe 14.10 mennessä  https://www.webropolsurveys.com/S/F5C0D21655E40BC5.par 
  1. päivä 
  • Katsotaan mitä asioita nettisivujen tekemiseen tarvitaan ja mitä niiden ylläpito maksaa     - Yhteydet, Palvelin, ohjelmat 
  • Voit halutessasi ostaa webhotellipaikan ja Domainin työpajassa (verkkopankkitunnukset mukaan, n. 100€) ja tehdä tunnukset WordPressiin, niin pääset heti tekemään yritykselle sivuja.
  • TAI voit tutustua harjoitustunnuksilla WordPressiin 
  •  Luodaan oma yksinkertainen sivupohja: teemat,  tekstin ja kuvien lisääminen, värien muuttaminen - tehdään harjoituksia 
  1. päivä: 
  • Luodaan yritykselle oma sivusto suoraan yrityksen omalle palvelinpaikalle (yritys on hankkinut ne edellisen kerran ohjeiden mukaan) TAI Jos olet jo aloittanut sivujen tekemisen, jatketaan niitä ja ratkotaan mahdollisa eteen tulleita kysymyksiä.  Osallistujalla on mukana tarvittavat tunnukset, mielellään oma tietokone ja verkkosivuille tulevia tekstejä (Word-dokumenttina) ja kuvia/videoita tai muuta materiaalia.  
Tilaisuus on de minimiksen alaista tukea ja näin ollen osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -todistus järjestäjälle ennen koulutuksen alkua (järjestäjä lähettää pohjan). Tilaisuuden järjestää SoteYBoost –hanke http://soteyboost.blogspot.fi    Lisätietoja: Eija Hautala p. 050-5820070 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti