27.9.2016

Kutsu: Blogin perustaminen Bloggerilla ke 17.11.2016

Haluaisitko tuottaa asiakkaillesi lisäarvoa tuovaa sisältöä? Blogin avulla voit kertoa toimintaasi ja alaasi liittyviä ajankohtaisi asioita ja keskustella asiakkaiden kanssa. Blogi tuo yrityksen lähemmäksi asiakasta ja se arkistoi tuottamaasi sisältöä, jonka pariin asiakas voi palata milloin tahansa. Lisäksi blogin perustaminen on helpompaa kuin verkkosivun luominen. Tule mukaan työpajaan perustamaan pohja yrityksesi blogille!Maksuton työpaja on suunnattu hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yrityksille ja alan järjestöille.

Aika: torstai 17.11.2016, klo 12-16

Paikka: Oamk, Oulaisten kampus, Kuntotie 2, tila: ATK-luokka
Kouluttaja: Sinikka Suutari, Oamk
Välineet: Oma kannettava tietokone (ei välttämätön), kokeilumateriaalia (kuvia, tekstiä)
Ilmoittautuminen: pe 11.11. mennessä
https://www.webropolsurveys.com/S/C31B6538F52DE021.par


Työpajan sisältö:

Työpajassa tutustutaan blogin perustamiseen liittyviin ja sitä tukeviin työkaluihin. Työpajan jälkeen yritykset voivat itsenäisesti jatkaa blogin rakentamista.

-          Google-tunnusten luominen, Googlen ilmaisten työkalujen esittely
-          Bloggeri-blogityökalun käyttäminen:
Blogin perustaminen, Valmiit mallit, Postauksen tekeminen (editorin ominaisuudet), Videoiden ja kuvien upottaminen postaukseen


Tilaisuus on de minimiksen alaista tukea ja näin ollen osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -todistus järjestäjälle ennen koulutuksen alkua (järjestäjä lähettää pohjan).
Lisätietoja Eija Hautala eija.hautala@oamk.fi 050-58200 70

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti