23.11.2016

Oletko kiinnostunut palveluseteliasiakkaista?

Kannattaisiko yrityksesi markkinoida palveluja Oulun alueella asuville tai vaikka Espooseen?

Liity PSOP Palveluseteli-järjestelmään, jota monet, etenkin isot kaupungit käyttävät.
Mm. Oulun kaupunki  http://www.ouka.fi/oulu/palveluseteli/tietoa-yrittajille1
(sivuilta löytyy tiedot missä palveluissa palveluseteli on käytössä ja esim.Ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelusetelin sääntökirja, jossa kuvataan palvelusetelin ehdot).https://parastapalvelua.fi/palveluntuottajat


Palvelusetelitarjoajaksi halutessasi, yrityksesi tulee liittyä Parasta palvelua Palveluseteli– ja ostopalvelut (PSOP) –järjestelmään https://parastapalvelua.fi/etusivu.
Järjestelmän kautta asiakkaat näkevät palvelua tarjoavien yritysten tiedot ja saavat tulosteen sähköisestä palvelusetelistä. Yrittäjät puolestaan kirjaavat saadun palvelusetelin, annetut palvelut ja laskuttavat järjestelmän kautta.  
PSOP-järjestelmän kautta voit ilmoittautua  palveluntarjoajaksi kaikille haluamillesi paikkakunnille.

Järjestelmään liittyminen on kohtuullisen helppoa, kirjautuminen tapahtuu Katso-tunnusten avulla.  Liittymisestä ja järjestelmän käytöstä löytyy ohjevideoita: https://dreambroker.com/channel/yptrzhri/?filterByCategory=lzjj6hbf.

Yrittäjiä suositellaan liittymään Luotettava Kumppani –järjestelmään, jonka kautta tilaajat saavat yrityksesi tilaajavastuulain vaatimat asiakirjat. Silloin sinun ei tarvitse liittää näitä asiakirjoja PSOP-järjestelmään, eikä päivittää niitä sinne vuosittain. Luotettava –kumppanin vuosimaksu on tällä hetkellä 120€+alv.
http://kampanja.tilaajavastuu.fi/liity-luotettavaksi-kumppaniksi

Jos haluat apua PSOP-järjestelmään liittymiseen, ota yhteyttä, järjestämme sinulle ohjauksen ja neuvonnan ohjelmaan liittymiseksi.

t. Eija Hautala
SoteYBoost –hankkeen projektipäällikkö
p. 050-58 200 70
eija.hautala at oamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti