22.3.2017

Verkkosivujen tekeminen WordPressillä, 2pvPuuttuuko yritykseltäsi verkkosivut? Tai kaipaatko WordPress-julkaisujärjestelmän perusteiden kertaamista? Toimivat verkkosivut ovat nykypäivän yrityksen elinehto ja niitä tulee pitää jatkuvasti ajan tasalla. Tule mukaan käytännönläheiseen työpajaan, jossa pääset opettelemaan verkkosivujen tekemistä omalle yrityksellesi.

 Maksuton työpaja on suunnattu hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yrityksille, yrittäjille ja henkilöstölle sekä alan järjestöille.

Aika: Aloituskerta ma 10.4. klo 14.00-20.00 ja jatkokerta pe 21.4. klo 14.00 -20.00

Paikka: Centria, Vierimaantie 7, Ylivieska, ATK-luokka C230 (pääovesta sisälle, suoraan, portaat toiseen kerrokseen ja oikealle)

Kouluttaja: Sinikka Suutari, Oamk


Ennakkotehtävä: Ota aloituskerralle mukaan verkkosivuillesi tulevia tekstejä (Word-dokumenttina) ja kuvia/videoita tai muuta materiaalia.

Ilmoittautuminen 3.4. mennessä https://www.webropolsurveys.com/S/F47C7D938C8707C8.par
tai satu.pinola@oamk.fi

1. päivä:
  • Katsotaan mitä asioita nettisivujen tekemiseen tarvitaan ja mitä niiden ylläpito maksaa (yhteydet, palvelin, ohjelmat)
  • Tutustutaan WordPress-ohjelmaan
  • Luodaan yritykselle oma sivusto suoraan yrityksen omalle palvelinpaikalle tai muokataan yrityksen olemassa olevia sivuja.
  • Avataan oma sivusto.
2. päivä:
  • Jatketaan oman sivuston työstämistä: teemat, tekstin ja kuvien lisääminen, värien muuttaminen - tehdään harjoituksia
  • Osallistujalla on mukana tarvittavat tunnukset, mielellään oma tietokone ja verkkosivuille tulevia tekstejä (Word-dokumenttina) ja kuvia/videoita tai muuta materiaalia.
  
Tilaisuus on de minimiksen alaista tukea ja näin ollen osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -todistus järjestäjälle ennen koulutuksen alkua (järjestäjä lähettää pohjan). Tilaisuuden järjestää SoteYBoost –hanke
Lisätietoja: Eija Hautala p. 050-5820070

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti