3.2.2017

Palvelumuotoilulla työhyvinvointia

SoteYBoost- hanke järjestää kevään 2017 aikana työpajoja, joissa perehdytään palvelumuotoilun menetelmiin ja niiden käyttämiseen yrityksen henkilöstön työhyvinvoinnin edistämisessä. Ensimmäisen työpajan aiheena on arvostavan haastattelun käyttäminen johtamisessa.

Maksuton työpaja on suunnattu hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yrityksille sekä alan järjestöille.

Aika: ensimmäinen 28.2.2017, klo 12:30-16 Paikka: Oamk, Oulaisten kampus, Kuntotie 2, luokka 1
Jos et pääse ensimmäiselle kerralle, ota yhteyttä, sovitaan yrityksellesi oma työpaja-aika.

Kouluttajat: Yliopettajat Liisa Kiviniemi ja Jaana Kuusipalo, Oamk 
Ilmoittautuminen 28.2 kertaan: ti 21.2 mennessä
https://www.webropolsurveys.com/S/602C6F5B2F99C759.par tai satu.pinola at oamk.fi

Sisältö:

Työpajassa tutustutaan arvostavan haastattelun eri vaiheisiin.  Arvostava haastattelu on ratkaisukeskeinen, vahvuuksiin keskittyvä työtapa, jota voidaan käyttää esimerkiksi työhyvinvoinnin edistämisessä. Positiivisten muutosten ja työhyvinvoinnin edistämisen kannalta on tärkeää, mitä ja miten kysytään.

Ensimmäisen työpajan jälkeen jatketaan palvelumuotoilun menetelmien soveltamista työhyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneiden yrittäjien kanssa.  Yhteistyön muodosta ja aikataulusta sovitaan tarkemmin kunkin yrittäjän kanssa.

Lisätietoja Eija Hautala p. 050-58 20070.  SoteYBoost-hanke: http://soteyboost.blogspot.fi/

Tilaisuus on de minimiksen alaista tukea ja näin ollen osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -todistus järjestäjälle ennen koulutuksen alkua (järjestäjä lähettää pohjan).


  


Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja (psykiatrinen hoitotyö) ja terveystieteiden tohtori. 
Työskentelen yliopettajana Oulun Ammattikorkeakoulun hoitoalojen osastossa.

Opetustyön lisäksi olen toiminut useita vuosia työnohjaajana sosiaali- ja terveys- sekä kasvatusalan työyhteisöissä.  Olen myös osallistunut kehittämishankkeisiin, joiden painopisteenä on työhyvinvoinnin edistäminen sekä työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittäminen. Työohjauksessa ja kehittämistyössä teoreettinen ja toiminnallinen taustani on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys.  Ongelmiin juuttumisen sijaan tarvitaan, tavoitteita ja näkökulmia, jotka auttavat uusiin oivalluksiin ja ratkaisuihin. Tarvitaan myös luottamusta ja yhteistä tahtoa löytää työhön liittyviin kysymyksiin ratkaisuja. 

Liisa Kiviniemi


  


Olen Jaana Kuusipalo, koulutukseltani kauppatieteiden tohtori ja työskentelen Oulun Ammattikorkeakoulun liiketalouden osastossa yliopettajana vastuualueena esimiestyö ja henkilöstöosaaminen.
 

Olen tehnyt organisaatioissa valmennustyötä organisaatiokulttuurin, valmentavan johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisen alueilla. Uskon, että työntekijä tuntee oman työnsä parhaiten ja hyvät kysymykset ja haastaminen saavat aikaan oivalluksia.
Uskon myös, että esimiestyössä on avain organisaatioiden menestykseen.

Hyvä johtaja saa muut kasvamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti