14.2.2017

Tietoturvan ja tietosuojan omavalvontasuunnitelma -työpajat tulossa!

SoteYBoost-hanke järjestää työpajan, jossa perehdytään omavalvontasuunnitelmaan. Kaikkien sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden, joilla on käytössään sähköinen asiakasasiakirjajärjestelmä, tulee tehdä kirjallinen tietojärjestelmien omavalvontasuunnitelma. Määräys koskee koko sote-alaa, niin organisaatioita kuin ammatinharjoittajiakin.
Tietosuojan omavalvonta-suunnitelman lisäksi yrityksillä voi olla toinen, itse palveluja koskeva omavalvontasuunnitelma.

Maksuton työpaja on suunnattu hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yrityksille ja alan järjestöille. Työpajan järjestetään saman sisältöisenä Oulaisissa ja Ylivieskassa.

Aika:                   21.3.2017, klo 8:30-16, Oulainen

Paikka:
             Oamk, Oulaisten kampus
                          Kuntotie 2, Oulainen
Tila:                    Luokka 6
To 27.4 klo 16.30-20.00 ja ke 3.5 klo 16.30-20.00, Ylivieska
Centria amk, Vierimaantie 7, Ylivieska
Tila C201 (yläkerrassa, portaiden yläpäästä  vasempaan pitkin käytävää melkein käytävän päähän saakka)

Kouluttajat:     Heidi Ilmonen, yrittäjä,  MBA, Tradenomi, omavalvonnan kehittäminen
Marjut Jokela, yrittäjä,  TtM, Sairaanhoitaja (AMK), omavalvonnan kouluttaminen ja konsultointi

Ilmoittautuminen: 14.3. mennessä www.webropolsurveys.com/S/FB0C1A4373BDAE20.par  tai satu.pinola(at)oamk.fi.                            Lisätietoja eija.hautala(at)oamk.fi tai p. 050-5820070

Työpajan sisältö:

Työpajassa käydään läpi tietosuojan ja tietoturvan omavalvontaa, omavalvontasuunnitelman laatimista ja toteuttamista. Osallistujat saavat käyttöönsä tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvän omavalvontapohjan, jota he lähtevät ryhmässä ja kouluttajien avustuksella täyttämään koulutustilaisuudessa. Lähiopetuksen jälkeen järjestetään 2h mittainen etäkonsultointi mahdollisuus, jossa käydään läpi niitä kysymyksiä, joita yrityksille on noussut esille omaa tietosuojan ja tietoturvan omavalvontaa rakentaessa.

Tilaisuus on de minimiksen alaista tukea ja näin ollen osallistuvien yritysten tulee toimittaa de minimis -todistus järjestäjälle ennen koulutuksen alkua (järjestäjä lähettää pohjan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti